LASIKATOS

Lasikatos täydentää upean terassikokonaisuuden varjostamatta terassin tunnelmaa! Kestävä lasikatos sopii yhteen muiden COVER-tuotteiden kanssa. Kokonaisuus voidaan tehdä joko terassille tai talon kylkeen lisähuoneeksi, ruokatilaksi, kasvikeitaaksi… mahdollisuudet ovat rajattomat! Nuku tähtitaivaan alla, ihastele täysikuuta tai vietä ilta rakkaimpien ystäviesi kanssa.

Miksi juuri COVER-lasikatos?

Tyylikäs ja huoltovapaa alumiinirakenteinen terassikatos antaa auringonvalon paistaa terassillesi, mutta suojaa syyssateilta ja lumelta. COVER-lasikatos on suunniteltu suomalaiseen säähän kuuluvat tuuli- ja lumikuormat huomioon ottaen.

Katos suojaa kätevästi terassikalusteet ja vähentää terassin kunnostus- ja siivoustarvetta. Voit räätälöidä lasiterassin asuntosi julkisivuun sopivaksi erilaisilla runko- ja lasivärivaihtoehdoilla.

Lasikatos Cover

Räätälöi lasitus juuri omalle terassillesi sopivaksi yhdistämällä lasikatos COVER-lasitusjärjestelmään

Räätälöintiä voit täydentää valitsemalla lasiterassiisi COVER-lasitusjärjestelmän haluamillasi ominaisuuksilla. Täysin lasitetulla terassilla voit nauttia yhdessäolosta perheesi ja ystäviesi kanssa tuulen ja sateen pysytellessä ulkopuolella.

COVER-lasikatoksella ja COVER-terassilasitusjärjestelmillä luot tilan, jossa olet osa ulkoista ympäristöä mutta suojassa ulkopuolisilta sää- ja meluolosuhteilta. Esimerkiksi syksy ja alkukevät ovat oivaa aikaa ulkona oleiluun – lasitetussa tilassa ajanviettäminen onnistuu hyvin talvellakin, sillä tilat pysyvät lumelta ja jäältä suojassa.

Lasikatoksen asennus on helppoa ja nopeaa – täydellä COVER-laadulla

COVER-terassikatoksen runkoprofiilit on suunniteltu helposti asennettaviksi. Erikoistyöstetyt profiileiden päätykappaleet takaavat laadukkaan ja viimeistellyn lopputuloksen.

Lue myös: Mitä tulee ottaa huomioon terassilasituksen suunnittelussa?

Terassin sijaintiin ja kokoon vaikuttaa vahvasti käyttötarve. Lue 10 + 1 vinkkiä terassilasituksen suunnitteluun.

Cover Lasikatos 01

Lasikatos Cover

Terassilasituksen asennus jopa kolmessa päivässä

Nurmijärveläisten Reijon ja Tiinan perheen pihalla on kaksi lasitettua terassia. Molempien terassilasitusjärjestelmä ja katos ovat Cover Lasituksen käsialaa. Nyt aikaa voi viettää ulkona säällä kuin säällä aina keväästä pitkälle syksyyn.

”Kun asennusryhmä tuli, niin he sanoivat, että tämä on valmis kolmen päivän päästä. Sanoin, etten usko ennen kuin näen – ja niin se vain oli valmis. Nyt kun lasitus on olemassa, niin olemme terassilla käytännössä koko ajan.” – Reijo

Lue Reijon ja Tiinan perheen kokemuksia terassilasituksesta >>

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.