AJANKOHTAISTA

Loppuvuoden aukioloajat Vuosi lähenee loppuaan ja on aika kiittää edustajia, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kuluneesta vuodesta! Viikolla 51 CoverLasitus hiljenee pyhien viettoon, ja normaalijärjestykseen palaamme heti uudenvuoden jälkeen 2.1.2020. Rauhaisaa vuoden loppua! CoverLasitus Oy

Tiesitkö että terassin voi asentaa talvellakin?

Ensi kevättä ajatellen, voit jo nyt tilata lasitetun terassin pihallesi. Talviasennuksessa on monia hyötyjä mm. asennusajankohta on helpommin sovittavissa sillä sesonkiaika alkaa olla takanapäin, lupa-asiat hoituvat rivakammin kun käsittelyajat ovat talviaikaan lyhyemmät, myös piha pysyy siistimpänä kun maa on jäässä. Ota yhteyttä alueesi edustajaan ja pyydä tarjousta terassin talviasennukselle!  

CoverLasitus lomailee viikolla 26

CoverLasitus pitää lomaa juhannuksen jälkeisen viikon, 24.-.28.6. Toiminta jatkuu normaalisti jälleen maanantaina 1.7.

Maakunnan Lasi Oy Lahden Pihapiiri -messuilla, 27.-.28.4.2019

COVER-edustaja Maakunnan Lasi mukana Lahden Messukeskuksessa, Pihapiiri -messuilla 27.-28.4. Tervetuloa!

COVER mukana kevätmessuilla 4.-7.4.2019

COVER-tuotteet löydät tänä vuonna Messukeskuksen Kevätmessuilta 4.-7.4. Asu & Remontoi -puolelta. COVER-edustaja  Jamar Oy löytyy osastolta 3d48. Lisäksi COVER-lasitusjärjestelmät ovat asennettu messujen omalle osastolle. Tervetuloa!

JAMAR Oy Tampereella Asta Rakentaja -messuilla, 1.-3.2.2019.

COVER-edustaja Jamar Oy osallistuu 1.-3.2.2019 Tampereen Asta Rakentaja -messuille. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin osastolle A2160!

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Vuosi on lähtenyt tohinalla käyntiin ja muistutammekin, että jos suunnitelmissa on saada loppukevääksi tai alkavaan kesään lasitettu terassi, niin nyt alkaa olla hyvä aika toimia, ja ottaa yhteyttä meihin, tai alueesi edustajaan. Alkukesän juhlat on mukava  viettää lasitetulla terassilla, niin pienet yllätyssateet eivät pääse häiritsemään juhlia. Mukavaa ja lumista tammikuun jatkoa!

Vuodenvaihteen aukioloajat

CoverLasituksen väki lomailee välillä 27.-31.12.2018. Ja työn pariin palataan taas 2.1.2019. Toivotamme iloista vuodenvaihdetta!

3 days ago

COVER

Joko teillä on grillikausi avattu?😋🌽🍗🥗🍔 ... See MoreSee Less

5 days ago

COVER

Nykypäivänä monet suositut asuinalueet täyttyvät kovaa vauhtia toinen toistaan kotoisammista taloista, mutta piha-alueet pienentyvät 🏘
Monelle puutarhan hoito ja pihan kunnostus ei olekaan enää tärkeää, ja suurta pihaa ei niin kaivata 🎋🌿🧹

Tiestithän, että terassin rakentaminen ei vaadi suurta pihaa, kunhan toimenpide- ja/tai rakennusluvat ovat kunnossa. Terassi on helppo suunnitella toimivaksi asiantuntevan myyjän kanssa, vaikka neliöitä ei olisikaan paljon käytettäväksi. ... See MoreSee Less

1 week ago

COVER

Tänä vuonna valmistujaisia juhlitaan ehkäpä hiukan eri tavalla kuin menneinä vuosina 💐 Millaisia juhlia teillä tänä keväänä juhlitaan? ... See MoreSee Less

1 week ago

COVER

☀️🌱 Kevätaurinko lämmittää, ja olisi ihana istua terassilla aamukahvia juoden. Kylmä viima vie silti nautinnon mennessään ja aamukahvi on vielä toistaiseksi juotava sisätiloissa, aurinkoa ikkunan takaa ihaillen.

🌳🥂 Kesän kohokohta! Kauan odotetut pihajuhlat ystävien kanssa syöden ja nauraen. Suomen kesä pääsee yllättämään, ja sadekuuro iskee kesken parhaimman juhlan. Ei muuta kuin sisälle sadetta karkuun.

🍁🍂 Syksyn kauniit värit ympäröivät luonnon ja vielä on jäljellä muisto kesän pehmeästä lämmöstä. Ulkona tulee vietettyä paljon aikaa ja terassikalusteet pehmusteineen ovat edelleen kovassa käytössä. Yhden kauniin syksyisen illan jälkeen pehmusteet ja tyynyt unohtuvat yöksi ulos, ja aamulla odottaa yökasteiden jäljiltä läpimärät tyynyt, joille ei pääsekään nauttimaan syysauringon lämmöstä.

❄️⛄️ Talven ensi lumet satavat pihaan, alkaa olla jo kiire saada kalusteet sisätiloihin seuraavaa kesää odottamaan. Autotallista ei löydy tilaa terassin pöytäryhmälle, ja pihavarasto pursuaa jo valmiiksi tavaraa. Kalusteet jäävät ulos vihreiden pressujen alle suojaan pahimmalta kosteudelta.

Kuulostaako tutulta?😅
Lasittamalla terassisi saat pihallesi lisätilaa ja suojaa, myös käyttöominaisuudet moninkertaistuvat kun voit oleskella terassillasi lähes ympäri vuoden säästä riippumatta. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

COVER

❗️Tiesithän, että terassin rakentamiseen tarvitaan yleensä ainakin toimenpidelupa?❗️

Lisäksi asuinpaikkakunnasta riippuen, lasitetun tai katetun terassin rakennukseen voidaan vaatia myös rakennuslupaa 🛠 Jotta terassin asennus sujuisi vaivattomasti ilman viiveitä, kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja selvittää vaadittavat lupa-asiat, ja niihin sisällytettävät tiedot ja liitteet kuntasi rakennusvalvonnasta. Myös lupa-asioissa kevät ja kesä ovat ruuhkaista aikaa ja jonoja syntyy.

Asiantuntevat edustajamme ovat apuna, jos lupa-asioista herää mietteitä. Lähimmän edustajasi löydät kotisivuiltamme:
www.coverlasitus.fi/cover-edustajat/ ... See MoreSee Less

Cover tuotteet
Tuotteet

Laadukkaat COVER-lasitusjärjestelmät erilaisiin kohteisiin ja toteutuksiin. Räätälöidyillä COVER-tuotteilla luodaan lisäarvoa ja –käytettävyyttä kiinteistöihin, rakennuksiin ja omakotiasumiseen.

Cover kokemuksia
Kokemuksia

Lue asiakkaidemme käyttökokemuksia, tutustu tuotevalikoimiin, ota yhteyttä ja liity iloiseen joukkoomme!

Cover ideapankki
Ideapankki

Parhaat ideat terassille ja puutarhaan, niin arkeen kuin juhlaankin.

Cover ajankohtaista
Ajankohtaista

Lue uusimmat uutiset, tapahtumat sekä sosiaalisen median päivitykset.

Cover edustajat
Cover-edustajat

Täältä löydät lähimmän Cover-edustajan.

Cover yhteydenotto
Yhteydenotto

Tilaa maksuton arviointikäynti, huolto tai lähetä palautetta meille.