KAIDEJÄRJESTELMÄ

Tyylikkäästi viimeistelty alumiininen COVER-kaidejärjestelmä on esteetikon valinta parvekekaiteeksi tai kun terassi halutaan tehdä turvalliseksi lapsille ja lemmikeille. Kaunis kaidejärjestelmä kehystää terassia luoden modernia näyttävyyttä ja designia kiinteistöön ilman, että maisemat kärsivät.

Turvaa terassille COVER-kaidejärjestelmällä – saatavilla useita lasivaihtoehtoja

Kaiteeton terassi saattaa aiheuttaa vaaratilanteita. Tyylitietoisille lapsiperheille ja lemmikkien omistajille lasinen kaidejärjestelmä on ihanteellinen: tiiviistä lasituksesta ei saa työnnettyä läpi pieniä käsiä tai tassuja – ja maisemat näkyvät kurkottelematta.

Kaidejärjestelmä Cover

Valitse laajasta lasivalikoimastamme asuntosi tyyliin sopivin

COVER-kaidejärjestelmä valmistetaan käyttämällä pääsääntöisesti 4+4 mm laminoitua lasia, mutta myös muita lasityyppejä on mahdollisuus käyttää. Kaidelasin tyyppi valitaan asiakkaan toiveiden, kohteen sijainnin ja paikallisten rakennusmääräysten perusteella.

Värivaihtoehtoina laseihin on kirkas lasi, massavärjätty harmaa ja pronssi, sekä lähes läpinäkymätön valkea opaalilasi. Pääsääntöisesti terassilasijärjestelmissä käytetään kirkkaita laseja, mutta värjätyillä laseilla saa hiukan erilaista ilmettä kokonaisuuteen.

Kaidejärjestelmästä on moneksi – yhdistä kaidejärjestelmä muiden COVER-tuotteiden kanssa

Kaidejärjestelmää voidaan käyttää itsenäisenä kaideratkaisuna tai se voidaan yhdistää COVER-parvekelasitusjärjestelmään, jolloin järjestelmät muodostavat yhdessä arkkitehtonisesti eheän kokonaisuuden. COVER-kaidejärjestelmän ansiosta voit ihailla maisemia parvekkeeltasi esteettömästi.

Parvekelasitusjärjestelmän ansiosta parvekkeen käyttöaika pitenee. Parvekkeella ja terassilla oleskelu mielletään usein loppukevääseen, kesään ja syksyyn, mutta myös talvi ja alkukevät ovat oivaa aikaa ulkona oleiluun.  Ota vain sisustuksessa huomioon myös kylmän, ja välillä kostean, sään vaatimukset.

Kaidejärjestelmä parveke Cover

Kaidejärjestelmä Cover liukulasitus

Lue myös: Mitä tulee ottaa huomioon terassilasituksen suunnittelussa?

Terassin sijaintiin ja kokoon vaikuttaa vahvasti käyttötarve. Liian pienellä terassilla ei voida järjestää suuria grillijuhlia, kun taas suuren terassin sisustaminen oleskelutilaksi vaatii panostusta. Käyttötarkoituksen mukaisesti suunniteltu terassi on toimiva ja antaa huomattavaa lisäarvoa kiinteistöllesi. Lue koko juttu: 10 + 1 vinkkiä terassilasituksen suunnitteluun.

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.