Pystypuitteeton liukulasitus

Pystypuitteeton liukulasitus mahdollistaa keskittymisen oleelliseen: anna silmien levätä maisemissa ilman häiritseviä esteitä. Helposti liikuteltavat puitteettomat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto pystypuitteelliselle liukulasille. Puitteettomilla liukulaseilla luot modernin julkisivun, turvallisen ajanviettopaikan perheellesi ja lemmikeillesi sekä suojaat kiinteistöäsi vuodenvaihtelujen sääolosuhteilta – näköalan kärsimättä.

Pystypuitteeton liukulasitus mahdollistaa terassin suojaamisen ilman näköesteitä

Pystypuitteeton liukulasitus on toimintaperiaatteeltaan samanlainen kuin pystypuitteellinen COVER-liukulasitusjärjestelmä, mutta lasien väleissä ei ole pystyprofiileita. Pystypuitteettoman liukulasituksen tiiviyttä voidaan parantaa lasin väliin laitettavan PVC tiivisteen avulla.

Terassilasitus suojaa terassikalusteet ja vähentää kätevästi terassin kunnostus- ja siivoustarvetta. Aurinkoisella säällä terassilasitukset on avata. Sateella ja tuulella terassilasit saa vaivattomasti suljettua. Lasitetussa tilassa ajanviettäminen onnistuu hyvin talvellakin, sillä tilat pysyvät lumelta ja jäältä suojassa.

Pystypuitteeton liukulasitus / liukulasit 01

Pystypuitteeton liukulasitus luo lisätilaa vankasti ja turvallisesti

Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta pystypuitteeton COVER-terassilasitusjärjestelmä kestää voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet. Erityinen kuulalaakeripyörästö mahdollistaa myös raskaampien lasielementtien kevyen käytettävyyden. Alakantoinen järjestelmä sopii käytettäväksi yhdessä muiden COVER-tuotteiden kanssa.

Mitä tulee ottaa huomioon terassilasituksen suunnittelussa?

Terassin sijaintiin ja kokoon vaikuttaa käyttötarve. Lue 10 + 1 vinkkiä terassilasituksen suunnitteluun.

Pystypuitteeton liukulasitus Cover

Pystypuitteeton liukulasitus Cover

Terassilasituksen asennus jopa kolmessa päivässä

Nurmijärveläisten Reijon ja Tiinan perheen pihalla on kaksi lasitettua terassia. Molempien terassilasitusjärjestelmä ja katos ovat Cover Lasituksen käsialaa. Nyt aikaa voi viettää ulkona säällä kuin säällä aina keväästä pitkälle syksyyn.

”Kun asennusryhmä tuli, niin he sanoivat, että tämä on valmis kolmen päivän päästä. Sanoin, etten usko ennen kuin näen – ja niin se vain oli valmis. Nyt kun lasitus on olemassa, niin olemme terassilla käytännössä koko ajan.” – Reijo

Lue Reijon ja Tiinan perheen kokemuksia terassilasituksesta >>

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.