PYSTYPUITTEELLINEN LIUKULASITUS

Helposti liikuteltava ja tiiviisti suojaava pystypuitteellinen liukulasitus on hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassille. Lasituksen ansiosta terassin käyttöaika pidentyy tavallisesta kesäkäytöstä koko vuoden pituiseksi ja voit viettää lämminhenkisiä rapujuhlia tai vaikkapa talvisen glögihetken ystäviesi kanssa. Myös lemmikit ja lapset nauttivat raikkaasta terassista. Pystypuitteellisiin liukulaseihin saat alumiinipuitteet valitsemassasi värissä – kehystä kotisi siis kauniisti sillä värillä kuin haluat.

Pystypuitteellinen liukulasitus

Pystypuitteellinen liukulasitus on vankka valinta

Pystypuitteellinen COVER-liukulasitusjärjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle COVER-järjestelmälle. Liukulasituksella saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä. COVER-liukulasitusjärjestelmä on laadukas ja siitä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti kasattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä paikoilleen.

Valitse alumiinikehykset juuri omaan kotiisi sopivilla väreillä ja yhdistä muihin COVER-tuotteisiin

Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Pystypuitteellista COVER-liukulasijärjestelmää voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden COVER-tuotteiden kanssa. COVER-lasikatokseen integroituna, COVER-liukulasitusjärjestelmä mahdollistaa helpon kuljettavuuden ulkoa sisälle terassille ja toisinpäin.

Cover pystypuitteellinen liukulasitus

Pystypuitteellinen liukulasitus on lukittavissa – turvaa irtaimistosi

Liukulasitus on mahdollista myös lukita, mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta pystypuitteellinen COVER-terassilasitusjärjestelmä kestää voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet.

Mitä tulee ottaa huomioon terassilasituksen suunnittelussa?

Terassin sijaintiin ja kokoon vaikuttaa käyttötarve. Lue 10 + 1 vinkkiä terassilasituksen suunnitteluun.

Terassilasituksen asennus jopa kolmessa päivässä

Nurmijärveläisten Reijon ja Tiinan perheen pihalla on kaksi lasitettua terassia. Molempien terassilasitusjärjestelmä ja katos ovat Cover Lasituksen käsialaa. Nyt aikaa voi viettää ulkona säällä kuin säällä aina keväästä pitkälle syksyyn.

”Kun asennusryhmä tuli, niin he sanoivat, että tämä on valmis kolmen päivän päästä. Sanoin, etten usko ennen kuin näen – ja niin se vain oli valmis. Nyt kun lasitus on olemassa, niin olemme terassilla käytännössä koko ajan.” – Reijo

Lue Reijon ja Tiinan perheen kokemuksia terassilasituksesta >>

Cover terassilasitus

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.