AURINKOSUOJAVERHOT

Viimeistelty kokonaisuus
COVER-aurinkosuojaverhoilla luot muiden lasiterassillasi olevien tekstiilien ja huonekalujen kanssa sisustuksellisesti näyttävän ja harmonisen kokonaisuuden. Valittavanasi on useita väri- ja kangasvaihtoehtoja. Lisäksi voit valita myös kankaan valonläpäisytason, valoa hyvinläpäisevästä täysin pimentävään ratkaisuun. Valinta on sinun!

Aurinkosuojaverhot Cover

Miksi COVER-aurinkosuojaverhot?

Kestävistä materiaaleista valmistetut laadukkaat ja kohdekohtaisesti räätälöidyt plissee-tyyppiset COVER-aurinkosuojaverhot lisäävät terassisi yksityisyyden suojaa sekä säätelevät lämmön ja suoran auringonvalon sisääntuloa.

COVER-aurinkosuojaverhot voidaan integroida raamittomaan COVER-lasitusjärjestelmään lasipaneelikohtaisesti. Näin maksimoidaan verhojen esteettisyys sekä käytettävyys yhdessä lasitusjärjestelmän kanssa, eikä verhoja ole tarvetta kiinnittää lasitusjärjestelmää ympäröiviin rakenteisiin.

Aurinkosuojaverhot myötäilevät lasitusjärjestelmän mittoja ja luovat esteettisen kokonaisuuden

Verhoprofiileiden pienet äärimitat mahdollistavat niiden parhaan käytettävyyden yhdessä COVER-parvekelasituksen tai -terassilasitusjärjestelmän kanssa. Tämän ansiosta verhojen sivut mukailevat parvekelasien äärimittoja ja tuotteet muodostavat yhdessä esteettisesti toimivan kokonaisuuden.

Erfal

Laskostetut aurinkosuojaverhot sisustuselementtinä

Laskostetut verhot laskeutuvat kauniisti ja tuovat pehmeyttä sisustukseen. Monet parvekkeen ja terassin istutukset kiittävät suojaa terävältä kevätauringolta ja paahtavalta kesähelteeltä. Samoin parvekekalustojen verhoilu säästyy haalistumiselta, kun ne suojataan jatkuvalta auringonvalolta. Laadukkaat verhot valmistaa saksalainen Erfal GmbH.

Lue myös vinkit ulkotilan sisustamisesta kesän valoisiin päiviin ja talven virkistäviin glögihetkiin.

Kätevällä kiinnityksellä nopea ja kestävä asennus

COVER-lasitusratkaisuihin täydellisesti sopiva kiinnitysmekanisti takaa nopean ja kestävän asennuksen. Verhojen mittaa on helppo säädellä, eikä niissä ole esimerkiksi solmuun meneviä säätönaruja. Syvyysmitaltaan kapeat aurinkosuojat eivät vie paljoa tilaa.

Cover aurinkosuojaverhot 01

Aurinkosuojaverho Cover liukulasitus

Lue myös: Mitä tulee ottaa huomioon terassilasituksen suunnittelussa?

Terassin sijaintiin ja kokoon vaikuttaa vahvasti käyttötarve. Liian pienellä terassilla ei voida järjestää suuria grillijuhlia, kun taas suuren terassin sisustaminen oleskelutilaksi vaatii panostusta. Käyttötarkoituksen mukaisesti suunniteltu terassi on toimiva ja antaa huomattavaa lisäarvoa kiinteistöllesi. Lue koko juttu: 10 + 1 vinkkiä terassilasituksen suunnitteluun.

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.