TERASSILASITUS

Avarra kotiasi. Pystypuitteeton COVER-terassilasitusjärjestelmä tuo monikäyttöistä lisätilaa asuntoosi vuoden ympäri. Lasitus sopii lähes kaikenlaisille terasseille. Tee juhlallinen ruokailutila, hauska leikkipaikka lapsille tai kodikas rentoutumishuone itsellesi. Terassilasit jättävät maisemat näkyviin ja ovat erittäin helppokäyttöiset. Lasitus kestää sääolosuhteiden vaihtelut ja voit hyödyntää lisätilaa ympäri vuoden.

Cover terassilasitus / terassilasit 02

Vankka terassilasitus luo lisätilaa turvallisesti

Terassilasitus on toimintatavaltaan ja ulkomuodoltaan parvekelasituksen kaltainen. Terassilasit ovat kuitenkin pinta-alaltaan suurempia ja usein neliötäkin kohden painavampia kuin parvekelasitukset, joten kestävyysvaatimukset kasvavat.

Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta pystypuitteeton COVER-terassilasitusjärjestelmä kestää voimakkaammatkin myrskytuulet ja vaihtelevat sääolosuhteet. Erityinen kuulalaakeripyörästö mahdollistaa myös raskaampien lasielementtien kevyen käytettävyyden.

COVER-terassilasitus antaa terassille viimeistellyn ulkonäön ja suojaa sen rakenteita ja kalusteita

Lasituksilla saa kotiin arvokasta lisätilaa ja käyttömukavuus kasvaa. Lasitukseen on mahdollista yhdistää erilaisia lukitusmekanismeja toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaisesti.

Aurinkoisella säällä terassilasitukset on helppo avata joko kokonaan tai osittain. Sateella ja tuulella terassilasit saa vaivattomasti suljettua. Terassilasitus suojaa terassikalusteet ja vähentää terassin kunnostus- ja siivoustarvetta.

Cover terassilasitus / terassilasit 01

Mitä tulee ottaa huomioon terassilasituksen suunnittelussa?

Terassin sijaintiin ja kokoon vaikuttaa vahvasti käyttötarve. Käyttötarkoituksen mukaisesti suunniteltu terassi on toimiva ja antaa huomattavaa lisäarvoa kiinteistöllesi. Lue 10 + 1 vinkkiä terassilasituksen suunnitteluun.

Ota lasitetun terassin tuoma lisätila käyttöön vuoden ajasta riippumatta

Lue kuinka ajanviettäinen ulkotiloissa onnistuu hyvin talvellakin.

Terassilasituksen asennus jopa kolmessa päivässä

Nurmijärveläisten Reijon ja Tiinan perheen pihalla on kaksi lasitettua terassia. Molempien terassilasitusjärjestelmä ja katos ovat Cover Lasituksen käsialaa. Nyt aikaa voi viettää ulkona säällä kuin säällä aina keväästä pitkälle syksyyn.

”Kun asennusryhmä tuli, niin he sanoivat, että tämä on valmis kolmen päivän päästä. Sanoin, etten usko ennen kuin näen – ja niin se vain oli valmis. Nyt kun lasitus on olemassa, niin olemme terassilla käytännössä koko ajan.” – Reijo

Lue Reijon ja Tiinan perheen kokemuksia terassilasituksesta >>

”Nyt kun lasitus on olemassa, niin olemme terassilla käytännössä koko ajan”

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.