PARVEKELASITUS

Parvekelasit luovat parvekkeestasi uuden oleskeluhuoneen kesästä talveen! Laadukas ja tyylikäs pystypuitteeton COVER-parvekelasitusjärjestelmä soveltuu monen muotoisille parvekkeille. Voit sisustaa itsellesi tyylikkään ulkoilmahuoneen tai vaikka keitaan parvekkeelle ja nauttia huoletta parvekkeesta läpi vuoden. COVER-parvekelasit kestävät kovissakin sääolosuhteissa helteestä pakkasiin.

Parvekelasit luovat lisähuoneen – säälle kuin säälle

Parvekelasit mahdollistavat parvekkeella oleskelun säällä kuin säällä. Lasitetulla parvekkeella voit nauttia auringon nousuista ja pimenevistä illoista niin kesän hellepäivinä, syyssateilla kuin talvipakkasilla. Kuumalla ja aurinkoisella säällä COVER-parvekelasitus on helppo avata – voit säädellä itse ilman vaihtumista parvekkeellasi. Sateella, tuulella ja pakkasella parvekelasit saa vaivattomasti ja nopeasti suljettua.

Parvekekauden pidentämisen lisäksi lasitus suojaa parvekekalusteet ja vähentää huomattavasti parvekkeen kunnostus- ja siivoustarvetta. Lasitus toimii parvekkeen kohdalla myös tuulikaappina kiinteistön sisä- ja ulkopuolen välissä ja näin parantaa kiinteistön energiatehokkuutta lisäeristyksenä talvikaudella.

Parvekelasit Cover

Cover parvekelasitus / parvekelasit 02

Huippulaadukkaiden horisontaalipyörästöjen ansiosta COVER-parvekelasit voidaan asentaa paitsi suoriin, myös kulmikkaisiin tai kaareviin parvekkeisiin

Parvekelasitus toteutetaan aina helppokäyttöiseksi ja tyylikkääksi – laadukkaana työnä tietenkin. Lasitukset voidaan asentaa monen muotoisille parvekkeille, sillä parvekelasituksen lasielementit liukuvat horisontaalipyörästöjen ansiosta kevyesti eriasteisten kulmien yli.

Ota parvekelasituksen antama lisätila käyttöön vuoden ajasta riippumatta

Parvekkeella ja terassilla oleskelu mielletään usein loppukevääseen, kesään ja syksyyn, mutta myös talvi ja alkukevät ovat oivaa aikaa ulkona oleiluun, kun vain sisutuksessa ottaa huomioon kylmän, ja välillä kostean, sään vaatimukset.

Lasitetussa tilassa ajanviettäminen onnistuu hyvin talvellakin, sillä tilat pysyvät lumelta ja jäältä suojassa – vietä vaikka joulun glögihetki parvekkeella. Lisää lämpöä voi parvekkeelle tuoda esimerkiksi lämpölamppujen avulla. Lue vinkit parvekkeen kevättalveen!

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.