CoverCoppi

CoverCoppi on tyylikäs moderni lisätilaratkaisu taloyhtiöösi, kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi. Nyt voit grillata läpi vuoden ulkona ja aina on hyvä grillikeli, sillä CoverCoppi suojaa sateiselta ja tuuliselta säältä. Sinä saat kuitenkin nauttia ympäröivistä maisemista ilman näköesteitä. Lasinen lisähuone toimii myös hienona näyttelytilana yrityksesi tuotteille esimerkiksi messuilla tai näyttelyissä.

CoverCoppi

CoverCoppi pidentää grillikautta ja suojaa oman pihan satoa eläimiltä

CoverCoppi takaa, että pääset nauttimaan ensimmäisistä kevätauringonsäteistä sekä niiden suloisesta lämmöstä oman pihasi maisemissa. Voit myös vastaavasti pidentää grillikautta syksyllä, sillä sateet luovat lasipalatsissasi vain tunnelmaa.

Omassa oleilutilassasi voit myös vaikkapa ihailla ystäviesi kanssa tähtitaivasta ja revontulia – tai ihan vain ottaa aurinkoa tuulelta suojassa. Aina ei kuitenkaan halua olla katseiden ulottuvissa, ja silloin COVER-aurinkosuojaverhot tuovat suojaa. Voit sisustaa oman tilasi mieltymystesi mukaan kodikkaaksi oleskeluhuoneeksi tai täyttää sen vaikka hyötykasveilla. Kurkkaa sisustusvinkkejä ideapankistamme!

Valitse sopivat puitteet juuri omaan CoverCoppiisi

Voit valita omaan CoverCoppiisi juuri omaan makuusi ja kotisi ilmeeseen sopivan järjestelmän. Liukujärjestelminä voidaan käyttää pystypuitteetonta kokonaan avautuvaa COVER-terassilasitusjärjestelmää, pystypuitteellista COVER-lasitusjärjestelmääpystypuitteetonta COVER-liukulasitusta tai näiden yhdistelmiä.

Pystypuitteellinen lasitusjärjestelmä tuo modernia jykevyyttä ja luo lisähuonemaista tunnelmaa, kun taas pystypuitteeton järjestelmä antaa tilan sulautua täysin ympäristöön. Valinta on sinun!

CoverCoppi voidaan toimittaa tulipesällä tai ilman, riippuen siitä käytetäänkö sitä myös ruoanlaittoon vai ainoastaan oleskeluun.

CoverCoppi

CoverCoppi on kestävää ja turvallista COVER-laatua

CoverCopin suunnittelutyössä on otettu huomioon kestävyys, turvallisuus ja helppous. Kestävyyden ja turvallisuuden takuuna on vahva teräsrunko, joka valmistetaan teräsrakenteiden laatuvaatimusten mukaisesti. Teräsrunkoon on yhdistetty alumiininen huoltovapaa COVER-lasikatosjärjestelmä, jonka lujuuslaskennassa on otettu huomioon myös Suomen vaativimmat lumikuormat ja tuuliolosuhteet.

Lue myös: Mitä tulee ottaa huomioon terassilasituksen suunnittelussa?

Terassin sijaintiin ja kokoon vaikuttaa vahvasti käyttötarve. Liian pienellä terassilla ei voida järjestää suuria grillijuhlia, kun taas suuren terassin sisustaminen oleskelutilaksi vaatii panostusta. Käyttötarkoituksen mukaisesti suunniteltu terassi on toimiva ja antaa huomattavaa lisäarvoa kiinteistöllesi. Lue koko juttu: 10 + 1 vinkkiä terassilasituksen suunnitteluun.

CoverCoppi Cover liukulasitus

OTA YHTEYTTÄ

Tarjoamme ideoita erilaisiin, lasitettuihin tiloihin ja annamme hyviä vinkkejä terassi- ja parvekesisustamiseen. Kun Sinulla on toive tai unelma lasitetusta tilasta, niin ota yhteyttä meihin, me toteutamme sen.

  • Jättäessäsi yhteydenottopyynnön, välitämme sen lähimälle COVER-edustajalle.

Covercoppi 01