KOKEMUKSIA

Lue alta asiakkaidemme käyttökokemuksia, tutustu tuotevalikoimiin, ota yhteyttä ja liity iloiseen joukkoomme!

referenssiterassi-1

”Ammattitaidolla  tiiviiksi tehty terassilasitus mahdollistaa tilan käytön ympäri vuoden. Arvostin rakenteissa käytettyä ”jykevää” tavaraa, palkit ja listat eivät ole mitään ”rimpuloita”. Pihalle päin käytetty raamiton lasitus häivyttää lasit miltei näkymättömäksi. Hyvin suunniteltu ja toteutettu!”

Jukka H.

Olemme kolme vuotta nauttineet lisääntyneestä asumiskokemuksesta Cover-järjestelmän ansiosta. Talon terassilasit mahdollistavat terassin käyttökauden pidentämisen sekä maalis-toukokuuhun että syys-lokakuuhun, sekä rottinkisen terassikalustuksen pitämisen terassilla läpi vuoden. Lisäksi saunamme terassille teetimme sekä terassilasit että lasikaton. Tämä on mahdollistanut sekä sohvaryhmän että pihakeitiön ympärivuotisen käytön infrapunalämmittimien ansiosta.

Sami S.

referenssiterassi-2
referenssiterassi-3

”Nopealla asennuksella saimme lisähuoneen ruokatilamme oheen. Lasien sisällä kelpaa kahvitella vaikka ulkona sataisi tai tuulisi. Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu!”

Reijo R.

cover-navi-01
Tuotteet

Laadukkaat COVER-lasitusjärjestelmät erilaisiin kohteisiin ja toteutuksiin. Räätälöidyillä COVER-tuotteilla luodaan lisäarvoa ja –käytettävyyttä kiinteistöihin, rakennuksiin ja omakotiasumiseen.

cover-navi-02
Kokemuksia

Lue asiakkaidemme käyttökokemuksia, tutustu tuotevalikoimiin, ota yhteyttä ja liity iloiseen joukkoomme!

cover-navi-03
Ideapankki

Parhaat ideat terassille ja puutarhaan, niin arkeen kuin juhlaankin.

cover-navi-04
Ajankohtaista

Lue uusimmat uutiset, tapahtumat sekä sosiaalisen median päivitykset.

cover-navi-05
Cover-edustajat

Täältä löydät lähimmän Cover-edustajan.

cover-navi-06
Yhteydenotto

Tilaa maksuton arviointikäynti, huolto tai lähetä palautetta meille.