AJANKOHTAISTA

Loppuvuoden aukioloajat Vuosi lähenee loppuaan ja on aika kiittää edustajia, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kuluneesta vuodesta! Viikolla 51 CoverLasitus hiljenee pyhien viettoon, ja normaalijärjestykseen palaamme heti uudenvuoden jälkeen 2.1.2020. Rauhaisaa vuoden loppua! CoverLasitus Oy

Tiesitkö että terassin voi asentaa talvellakin?

Ensi kevättä ajatellen, voit jo nyt tilata lasitetun terassin pihallesi. Talviasennuksessa on monia hyötyjä mm. asennusajankohta on helpommin sovittavissa sillä sesonkiaika alkaa olla takanapäin, lupa-asiat hoituvat rivakammin kun käsittelyajat ovat talviaikaan lyhyemmät, myös piha pysyy siistimpänä kun maa on jäässä. Ota yhteyttä alueesi edustajaan ja pyydä tarjousta terassin talviasennukselle!  

CoverLasitus lomailee viikolla 26

CoverLasitus pitää lomaa juhannuksen jälkeisen viikon, 24.-.28.6. Toiminta jatkuu normaalisti jälleen maanantaina 1.7.

Maakunnan Lasi Oy Lahden Pihapiiri -messuilla, 27.-.28.4.2019

COVER-edustaja Maakunnan Lasi mukana Lahden Messukeskuksessa, Pihapiiri -messuilla 27.-28.4. Tervetuloa!

COVER mukana kevätmessuilla 4.-7.4.2019

COVER-tuotteet löydät tänä vuonna Messukeskuksen Kevätmessuilta 4.-7.4. Asu & Remontoi -puolelta. COVER-edustaja  Jamar Oy löytyy osastolta 3d48. Lisäksi COVER-lasitusjärjestelmät ovat asennettu messujen omalle osastolle. Tervetuloa!

JAMAR Oy Tampereella Asta Rakentaja -messuilla, 1.-3.2.2019.

COVER-edustaja Jamar Oy osallistuu 1.-3.2.2019 Tampereen Asta Rakentaja -messuille. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin osastolle A2160!

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Vuosi on lähtenyt tohinalla käyntiin ja muistutammekin, että jos suunnitelmissa on saada loppukevääksi tai alkavaan kesään lasitettu terassi, niin nyt alkaa olla hyvä aika toimia, ja ottaa yhteyttä meihin, tai alueesi edustajaan. Alkukesän juhlat on mukava  viettää lasitetulla terassilla, niin pienet yllätyssateet eivät pääse häiritsemään juhlia. Mukavaa ja lumista tammikuun jatkoa!

Vuodenvaihteen aukioloajat

CoverLasituksen väki lomailee välillä 27.-31.12.2018. Ja työn pariin palataan taas 2.1.2019. Toivotamme iloista vuodenvaihdetta!

3 days ago

COVER

Äänestys!

Miten juot glögisi?☕️
❤️ Manteleilla&rusinoilla
👍 Ilman ylimääräisiä mausteita

Voit myös kommentoida ja jakaa oman parhaan glögireseptisi! ... See MoreSee Less

7 days ago

COVER

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ja voittajalle laitettu viestiä 💫 Pysykää kuulolla, kun sunnuntaina aukeaa kolmas adventtiluukku.

Toinen adventtiarvonta!🎅

Tämän adventin arvonnassa voittaja lunastaa itselleen jouluisen pyyhesetin johon sisältyy laadukkaat, punaiset Queen Anne pyyhkeet (kaksi käsipyyhettä ja kaksi kylpypyyhettä). Pyyhkeet on pakattu lahjalaatikkoon.

Kommentoi&tykkää tästä julkaisusta ja olet mukana arvonnassa joka suoritetaan 12.12. klo 15:00. Voitajalle ilmoitamme voitosta yksityisviestillä. Tykkää myös sivustamme niin näet tuoreimmat päivitykset ja adventti arvonnat🎅

Facebook ei ole osallisena tässä arvonnassa. Jos voittaja ei vastaa viikon kuluessa viestiimme, arvomme toisen voittajan. ... See MoreSee Less

1 week ago

COVER

Kaunista ja rauhallista itsenäisyyspäivää!🇫🇮

(Photo by Joakim Honkasalo on Unsplash) ... See MoreSee Less

2 weeks ago

COVER

Talojen pihat ja ikkunat alkavat täyttymään kauniista tunnelmavaloista, pieniä tonttu-ukkoja näkyy siellä ja täällä 🎅 Joko itse ole laittanut parvekkeelle tai terassille kauteen kuuluvat koristeet?

Jaa meille kommentteihin oma talven ihmemaasi!❄️ ... See MoreSee Less

2 weeks ago

COVER

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Pysy kuulolla, kun toinen arvonta lähtee käyntiin sunnuntaina 🎄

Adventtiarvontojen ensimmäinen luukku on nyt auki 🎅

Arvomme kahdelle onnekkaalle Keyfinder Deluxe -avaimenperät. Tämän avaimenperän avulla paikannat avaimet puhelimeen ladattavan sovelluksen kanssa.

Kommentoi&tykkää tästä julkaisusta ja olet mukana arvonnassa joka suoritetaan 5.12. klo 15:00, voittajille ilmoitamme yksityisviestillä. Tykkää myös sivustamme niin näet tuoreimmat päivitykset ja uudet adventtiarvonnat 🎅

Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Jos voittaja ei vastaa viestiin viikon kuluessa, arvomme toisen voittajan. ... See MoreSee Less

cover-navi-01
Tuotteet

Laadukkaat COVER-lasitusjärjestelmät erilaisiin kohteisiin ja toteutuksiin. Räätälöidyillä COVER-tuotteilla luodaan lisäarvoa ja –käytettävyyttä kiinteistöihin, rakennuksiin ja omakotiasumiseen.

cover-navi-02
Kokemuksia

Lue asiakkaidemme käyttökokemuksia, tutustu tuotevalikoimiin, ota yhteyttä ja liity iloiseen joukkoomme!

cover-navi-03
Ideapankki

Parhaat ideat terassille ja puutarhaan, niin arkeen kuin juhlaankin.

cover-navi-04
Ajankohtaista

Lue uusimmat uutiset, tapahtumat sekä sosiaalisen median päivitykset.

cover-navi-05
Cover-edustajat

Täältä löydät lähimmän Cover-edustajan.

cover-navi-06
Yhteydenotto

Tilaa maksuton arviointikäynti, huolto tai lähetä palautetta meille.